Английски език към езиков център „Авекс" гр. Ловеч

Изучаването на английски език би могло да бъде лесно, забавно и полезно в най-ранна детска възраст.

Обучението по английски език се провежда от Красимира Стоянова - квалифициран педагог от Езикова Школа ”АВЕКС” гр. Ловеч, която е създадена през 1991г. и е с доказани постижения в сферата на чуждоезиковото обучение. Предлага обучение по английски за деца и възрастни, обучение по немски и испански за възрастни.

Школата разполага с квалифицирани преподаватели; кабинети, оборудвани със съвременни технически средства за езиково обучение и прилага оригинална методика, мултимедия, видео и интернет. Работи с оригинални издания на Оксфорд Юнивърсити Прес и подготвя ученици за сертификатните изпити на Кеймбридж.

Преподаването в детската градина се извършва посредством съвременни езикови системи, предназначени за деца на възраст от 5 до 7 години. Системите са оборудвани със CD,  учебни материали, стикери, много нагледни материали, забавни приказки, стихчета и песни.

Децата се научават да разбират основни изрази, да отговарят на въпроси и да изпълняват основни инструкции и команди, запомнят думи и фрази без да се налага родителите да се включват в този процес. Обучението в детската градина е изградено на базата на много повторения, картинни методи, игри, рисуване, слушане.

Още в тази категория: Карате към клуб "Атнес" - Троян »