Група Звънче

Събота, 16 Януари 2016 10:18

Ние сме група "Звънчета"
пеем с весели  гласчета,
Ний другари сме добри и готови за игри!
Ех, че весела гълчава!
Кой ли тук се забавлява?


Виждам най-веселите деца,  в детска  градината „Синчец“ е  радостта!         
Най-малките сме - едва на три и сме - 24 момичета и  момчета,  23 деца родени 2013 година и 1 – 2014 г.
 Към градината бързаме в зори, където нашите  игри  се превръщат в мечти. Ний приятели сме всички. Госпожите  - с тях рисуваме, учим и пеем, танцуваме, лудуваме и се смеем. Като в приказка живеем. В групата децата се забавляват, учат и играят. Това сме ние  децата от група „Звънче“ – умни, талантливи и добри. Обичаме песни, танци и игри. Обичаме приказки, задачки… и пак игрис г-жа Стела Александрова (ст.учител) и г-жа Иванка Илиева (учител), заедно с помощник-възпитателите Илина Петрова и  Радина Георгиева, които  всяка сутрин ни срещат с усмивки. А ние им отвръщаме с обич.
Учим се да се обличаме и събличаме, как да общуваме и се обичаме и по - малко да лудуваме.  Вратата на нашата група е винаги отворена за радостта и мечтите. 

Голяма част от децата са посещавали детска ясла и адаптирането към детската градина мина без проблеми. Всички деца са физически здрави. Престоят на децата в детската градина е наситен с разнообразна дейност, спазвайки установения дневен режим. Тук децата получават елементарни знания за явления от действителността, изграждат се редица културни и хигиенни навици. Малките палавници имат възможността да се насладят на една съвременна обстановка. Помещенията са напълно обновени, което е още една предпоставка за приятния престой на децата в градината. Те изучават и допълнително вокално пеене при Радина Радионова.

Прочетена 663 пъти

Галерия със снимки