Група Пчелица

Сряда, 16 Ноември 2016 10:21

Подготвителна група „Пчелица" – 6 годишни  се състои от 22 деца – 11 момичета и 11 момчета. Децата работят по програмна система изготвена от колектива на ДГ „Синчец“ за подготвителна група. 

Те изучават и допълнително английски език към езиков център „Авекс" гр. Ловеч, карате към Карате клуб „Атнес" -  Троян и вокална група и пиано при г-жа Радина Радионова.

Нашият приоритет е да съхраним уникалността на детството.

Наши основни задачи са: подготовка на децата и развитието на умения, необходими при постъпване в първи клас; формиране на умения да установяват и поддържат контакти с възрастни и деца; усвояване на културно-хигиенни умения и навици за самообслужване.

При организиране всекидневния живот на децата в групата ние предлагаме стимулираща и подкрепяща среда, в която децата да се учат, възпитават и формират себе си.

Педагогическото взаимодействие е насочено към осигуряване комфорта на всяко дете, развитие на детската инициативност, любознателност, самостоятелност и творчество. Всяко дете за нас е самостоятелност. Ние поощряваме сътрудничеството, подкрепата и съвместните преживявания.

Родителите са наши партньори. Ние отчитаме тяхната основна роля за развитието на детето.

Можем да Ви помогнем със съвети за възпитанието и развитието на децата, да Ви информираме за проектите на групата, както и да Ви дадем насоки за занимания в семейството.

При нас децата намират:

  • Своя неповторим ден!
  • Уютна, детска вълшебна среда –наситена с емоции, в която децата играят, строят, пеят, рисуват!
  • Обучение и възпитание чрез игри!
  • Учител - приятел, съветник, партньор!
  • Много приятели!

 

Прочетена 541 пъти

Галерия със снимки

Още в тази категория: « Група Звънче